0497 52 51 59

Over Axel

Axel Iven

Axel Iven studeerde af als professionele bachelor Bedrijfsmanagement - Marketing, major Sales aan de UCLL Leuven - Limburg. Met een grote passie voor de vastgoedsector behaalde Axel nadien ook een postgraduaat Vastgoed.

Met zijn functie als Head Of Marketing en Vastgoedconsulent bij Swevers Vastgoed is Axel verantwoordelijk voor het doelgericht zoeken naar potentiële kopers via diverse media en het dagelijks begeleiden van mensen in de grootste stap van hun levensplanning.
Contacteer Axel

Functies binnen het bedrijf

Vastgoedconsulent
Met zijn functie als vastgoedconsulent helpt en begeleidt Axel dagelijks mensen in de belangrijkste stap van hun leven, meer bepaald bij de aankoop en verkoop van hun woning.

Met zijn kennis van de lokale vastgoedmarkt kan Axel zijn klanten voorzien van deskundig advies overal waar nodig.
Head Of Marketing
Als digitale marketeer binnen het bedrijf verzorgt Axel samen met zijn collega Boyd dagelijks de publicaties op diverse websites en Social Media. Dankzij zijn professionele bachelor als marketeer en ervaring in de vastgoedsector vindt hij snel de geschikte koper voor uw woning, appartement of bouwgrond.

Door de jaren heen heeft Axel verschillende innovatieve methoden ontwikkeld op vlak van Social Media Marketing in de vastgoedsector. Social Media is vandaag de dag niet meer weg te denken en is essentieel voor een vlotte verkoop van uw eigendom.

"Al 17 jaar zijn we een gevestigde waarde in uw regio."

Al 17 jaar is het team van Swevers Vastgoed een gevestigde waarde in Limburg. Met kantoren in Hasselt, Beringen, Borgloon Heusden-Zolder en Geel zorgen de erkende vastgoedmakelaars en een 15-tal medewerkers dagelijks voor een nieuw aanbod aan panden in de regio.

Iedereen binnen het team heeft zijn eigen specialiteiten zodat u verzekerd bent van deskundig advies, overal waar nodig. We begeleiden u doorheen het hele proces, telkens op een deskundige en transparante manier. Zo hoeft u zich nergens zorgen over te maken.
Meer over Swevers Vastgoed

Vraag uw gratis, individuele schatting aan

Adres
U moet deze voorwaarden aanvaarden.