0497 52 51 59

Over Axel

Axel Iven

Axel Iven studeerde af als professionele bachelor Bedrijfsmanagement - Marketing, major Sales aan de UCLL Leuven - Limburg. Met een grote passie voor de vastgoedsector behaalde Axel nadien ook een postgraduaat Vastgoed.

Met zijn functie als CEO en Vastgoedmakelaar bij Swevers Real Estate is Axel verantwoordelijk voor het sturen van het bedrijf en het dagelijks begeleiden van mensen in de grootste stap van hun levensplanning.
Contacteer Axel

Functies binnen het bedrijf

CEO & Vastgoedmakelaar
Als CEO en Vastgoedmakelaar is Axel verantwoordelijk voor het sturen van het bedrijf en begeleidt hij dagelijks mensen in de belangrijkste stap van hun leven, meer bepaald bij de aankoop en verkoop van hun woning.

Met zijn kennis van de lokale vastgoedmarkt kan Axel zijn klanten voorzien van deskundig advies overal waar nodig.

"Al 20 jaar zijn we een gevestigde waarde in uw regio."

Al 20 jaar is het team van Swevers Real Estate een gevestigde waarde in Limburg. Met kantoren in Hasselt, Beringen en Borgloon zorgen de erkende vastgoedmakelaars en een 15-tal medewerkers dagelijks voor een nieuw aanbod aan panden in de regio.

Iedereen binnen het team heeft zijn eigen specialiteiten zodat u verzekerd bent van deskundig advies, overal waar nodig. We begeleiden u doorheen het hele proces, telkens op een deskundige en transparante manier. Zo hoeft u zich nergens zorgen over te maken.
Meer over Swevers Vastgoed

Vraag uw gratis, individuele schatting aan

Adres
U moet deze voorwaarden aanvaarden.